понеділок, 6 лютого 2017 р.


Web-мандрівка по сайтам: - вищих навчальних закладів.



Набув чинності наказ Міністерства освіти і науки України від 27 липня 2016 року № 889 «Деякі питання проведення в 2017 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти», який врегульовує основні питання проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2017 році.
Наступного року учасники проходитимуть зовнішнє незалежне оцінювання з 12 навчальних предметів: української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської та французької мов. Кожен зареєстрований учасник матиме право виконати сертифікаційні роботи не більше ніж із чотирьох навчальних предметів.
6 лютого 2017 року о 10:00 вже стартувала реєстрація на ЗНО-2017.
Для молоді та учнів Іванівського ПАЛ, на бібліотечному блозі висвітлено інформацію про ВНЗ ближнього зарубіжжя, України, та в Херсонської області.
Безкоштовна європейська освіта

Навчальні заклади Херсонської області

Освіта в Польщі


Здійснюючи Web-мандрівку кожен мав можливість відвідати вподобаний навчальний заклад, ознайомитися з порядком вступу до вузу.





 Назаренко Олексій, наш постійний і активний читач і відвідувач бібліотечного Інтернет центру розповів присутнім про Вище професійне училище Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м.Вінниця). де сам зараз навчається.

Немає коментарів:

Дописати коментар